Utställningsresultat


2013-09-15

Utställningssidan är under förändring!

Då vi inte uppdaterat utställningssidan som det var tänkt från början, är tanken att den ska förändras med liknande upplägg som dragresultaten vilket gör det lättare att uppdatera. Alla utställningsresultat går dock att hitta under nyheterna tillsvidare!
2010-09-11

Bjursås - Utställningsdebut för valparna!

Helgen 11-12 september bar det av till Rasspecialen i Bjursås, där över 200 siberian huskies var anmälda. Vi ville framför allt åka dit för att få en bedömning på våra första egna valpar Dexter och Vilda. Till uställningen kom även deras tre syskon Ixa, Demon och Volki, så vi fick ihop till både uppfödar- och avelsgrupp, där engelska domaren Chris Barry stod för bedömningen. Vi är extremt nöjda med helgens resultat för just valparna, det hade inte kunnat gå så mycket bättre än vad det gjorde!


Snow Shadow´s First Limited Edition "Dexter" Placerad fyra bästa hane med HP, av totalt 12 valpar i klassen.
Snow Shadow´s First Born Princess "Vilda" Placerad tvåa bästa tik med HP, av totalt 8 valpar i klassen.Kullbrorsan First Born Star "Volki" som ägs av Petter Hillborg, stod tvåa bästa hane med HP.
Snow Shadow´s First Sweet Angel "Ixa" som ägs av Susanne Nilsson, skötte sig fint i ringen men blev tyvärr oplacerad för dagen.Snow Shadow´s First Poweful Demon som ägs av Ann-Sofi Fog Pedersén, skötte sig också fint i ringen men fick tyvärr ingen placering denna gång.

Vi hade också äran att bli både bästa Uppfödargrupp och Avelsgrupp Valp, med HP och jättefin kritik!


Bästa Uppfödar- och Avelsgrupp Valp med HP. Från vänster: "Dexter", "Volki" och "Vilda".
Foto: Camilla Dehlin-Johansson


De vuxna hundarna fick följande resultat:
Samospeed´s Chiwas Regal: 1:a pris.
Vintervittras Nótti "Diesel": 1:a pris.
Fugitive´s Tecna "Qira": 2:a pris.

Vi vill tacka alla för trevligt sällskap under helgen och hjälpen med att ställa hundarna!