Vi har flyttat

"Devil"

Snow Shadow´s The One And OnlyDevil har inte riktigt passat in i vår flock, framför allt då han visat sig ojämn i draget och inte gillat att springa i de höga farter som vi satsar på i sprinten. Därför har han nu fått flytta till ett hem där hobbykörning går före tävlingsambitioner, där han mer kan komma till sin rätt i en mindre flock där han kan få mer uppmärksamhet, och där kraven inte är lika höga. Vi önskar hans nya ägare Jimmy och Elsa Forsvarg på Journey Dogs kennel i Skåne all lycka till!


"Diesel"

Vintervittras NóttiNu har Diesel fått flytta till Skåne och han verkar trivas hur bra som helst med sin nya tillvaro! Vi önskar hans nya ägare Susanne Nilsson och Robert persson all lycka till med Diesel och vi hoppas att allt ska gå bra med vår gamla fina brummebjörn:-)


"Diva"

Cimarosas Orange Blossom SpecialDiva är en underbar liten tjej med mycket energi och som aldrig vill vara stilla. Tyvärr kände vi att vi inte riktigt passade ihop, och att vi inte kunde erbjuda det typ av hem som hon behöver för att få ut all sin energi. Därför har hon via hjälp från uppfödaren fått flytta till ett annat hem där hon kommer få mer aktivering, och hon verkar trivas jättebra där vilket känns enormt skönt för oss!


"Vega"

SE (POLAR)CH Working Husky VegaVega köptes in i vuxen ålder då vi framför allt behövde utöka kenneln med en ny avelstik samtidigt som vi fick ett bra tillskott i spannet. Tyvärr, i samband hennes första valpkull vintern 2013, tvingades vi till ett kejsarsnitt där det blev komplikationer, och Vega blev kastrerad. Då vi för vår avels skull behövde förstärka kenneln med en ny tik, valde vi att omplacera Vega. Dock hittade vi ett alldeles perfekt hem till henne, hos Ingela Ekblom i Värmland. Här lever hon lyxliv idag med soffmys och drag på hobbynivå - det värmer verkligen i våra hjärtan att hon hamnat i precis rätt hem och vi önskar Ingela all lycka till!


"Vilda"

Snow Shadow´s First Born PrincessVilda, vår egenuppfödda Snow Shadow’s First Born Princess, har flyttat från kenneln. Trots att hon älskar att arbeta kände vi att hon inte riktigt har den rätta arbetsmoralen för att matcha våra övriga hundar och vi ville därför att hon skulle få komma till ett hem där kraven inte är lika stora. Vi hittade ett perfekt hem hos Sofia Skoglund i Vansbro, som just letade efter en kompis till sin huskytik. Vilda anpassade sig kanon till sitt nya hem och i draget har tjejerna fungerat jättebra tillsammans! Vi känner att vi hittat ett jättebra hem till Vilda och vi önskar Sofia all lycka till!